Yritys

Painotalo Westman – 40 vuotta painotuotteita yrityksille ja tapahtumiin

Painotalo Westman on vuonna 1982 perustettu aito perheyritys. Pirkko ja Lasse Westmanin perustama painotalo toimii edelleen alkuperäisissä tiloissa Kotkan Sapokassa. Nyt painotalon toimintaa pyörittää toisessa polvessa Niko Westman.

Alussa Painotalo Westman keskittyi perinteiseen offset-painamiseen, mutta tänä päivänä iso osa tuotannosta tapahtuu moderneilla digipainokoneilla ja jälkikäsittelylaitteilla.

Vuosien varrella olemme painaneet niin leffajulisteita, lomakkeita, pääsylippuja kuin flyereita. Maailma on mennyt eteenpäin, ja me siinä mukana. Viimeisimmät laiteinvestoinnit suurkuva- ja jälkikäsittelypuolelle teimme maaliskuussa 2022. Meiltä saa myös muun muassa erilaiset roll-upit, banderollit, etiketit, magneetit ja teippituotteet.

Play Video about Painotalo Westman videokansi

Painotalo Westman suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa

Halutessasi saat myös kaikkien tuotteiden graafisen suunnittelun palvelut ja teippausten toteutukset luotettavan yhteistyökumppaniverkostomme kautta.

Pääasiakaskuntamme on Kymenlaaksossa, Uudellamaalla ja Etelä-Karjalassa, mutta toimitamme tuotteita postitse ja rahtina kaikkialle Suomeen.

Kaikki toimittamamme painotuotteet valmistetaan Suomessa, mukaan lukien yhteistyökumppaniemme kautta valmistettavat tuotteet tai jotkin tuotteiden työvaiheet.
Suurimman osan tuotteistamme valmistamme kuitenkin itse Gutzeitintiellä Kotkassa.
Ostamalla painotuotteesi meiltä tuet suomalaista työtä!

Ota yhteyttä, niin hoidetaan teille haluamanne painotuotteet!