Palvelut

Monipuolisten palvelujen painotalo

Toteutamme painotyöt eri tekniikoilla riippuen painotuotteen käyttötarkoituksesta ja painosmäärästä. Minimitilausmäärää ei ole, mutta mitä suurempi painos, sitä edullisemmaksi hinta muodostuu. Emme kuitenkaan ympäristösyistä suosittele tilaamaan esimerkiksi esitteitä niin suuria määriä, että ylimääräiset joutuvat paperinkeräykseen.

Jälkikäsittely viimeistelee ja yksilöi painotuotteen

Jälkikäsittelemme painotuotteet toiveesi mukaan. Jos toivot näyttävää lopputulosta esimerkiksi kutsuun tai lehden kanteen, se voidaan toteuttaa erikoislakkauksella, folioinnilla tai preeglauksella eli kohokuvioinnilla.

Kysy rohkeasti, mitä eri termit tarkoittavat ja kerro toiveesi jälkikäsittelystä!

Suunnittelupalvelut

Autamme tarvittaessa myös painotyön suunnittelussa. Jos sinulla ei ole omaa graafista suunnittelutiimiä käytössäsi, meillä on tarjota sinulle osaavat graafikot suunnittelemaan haluamasi tuotteet.

Teippauspalvelut

Toteutamme myös ikkuna- ja autoteipit ja vaikka suuret lattiatarrat. Ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kautta saat vanhojen teippausten poiston ja uusien teippausten asennuksen Kymenlaaksossa, Uudellamaalla ja Etelä-Karjalassa. Kysy lisää!

Postituspalvelut

Haluatko hoitaa printtimainoskampanjasi mahdollisimman vaivattomasti? Sen lisäksi, että voit tilata meiltä suunnittelu- ja painopalvelut, tarjoamme myös postituspalvelut niin osoitteellisina kuin osoitteettomina, oman asiakasrekisterisi mukaan tai haluamallesi jakoalueelle.